Perfecte paardenplek


U bent in het bezit van een paard of pony en u wilt graag met uw viervoeter op vakantie? Misschien maakt u tochten te paard, gaat u met uw huifkar op vakantie, 
of kan uw dochter of zoon zijn of haar paard of pony niet thuis achterlaten?
U kunt bij ons terecht voor een overnachting of vakantie in ons appartement, of voor een kampeerplaats op onze camping. Voor uw paard of pony is er de mogelijkheid tot weidegang. Voor een pony is er ook een stal aanwezig. Deze moet wel vantevoren besproken worden. 

  Twee meisjes met een pony  

  Omgeving    
De landelijke omgeving van de Achterhoek leent zich uitstekend voor het maken van ritten. Door de Stichting Hippisch Toerisme Nederland is een aantal routes uitgezet. Een daarvan loopt op enkele honderden meters van onze boerderij. U kunt uw tocht over deze route onderbreken voor een overnachting of vakantie op onze camping of in ons appartement, maar u kunt ook op ’t Lankhof even komen uitblazen. Onze boerderij is namelijk een door de Stichting Hippisch Toerisme Nederland een goedgekeurde pleisterplaats. 

Uw paard kan mee!
  U leest het, voor een vakantieverblijf mét uw paard of pony kunt u ook bij ons terecht: dé ideale plek voor paardentoerisme in de Achterhoek!