U kiest ervoor te gaan kamperen in de Achterhoek, een prachtig en landelijk gedeelte in Gelderland. Kamperen, maar dan het liefst op een mooie en rustige plek. Met of zonder kinderen. En het mag, wat u betreft, vooral niet overvol zijn bijvoorbeeld in de zomervakantie. Spreekt u dit alles aan? 
Dan is onze camping misschien iets voor u. Zeker als u iets van het boerenleven mee wilt maken.

Prachtig gelegen
Naast onze kleinschalige hobbyboerderij hebben we een gemoedelijke camping. Het kampeerterrein is prachtig gelegen en bestaat uit grasland. Rondom het terrein staan, voor de beschutting, bomen en struiken en daardoor ontstaat veel rust en vrijheid. Het middenterrein wordt vrij gehouden. De negen kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn alle voorzien van een elektriciteitsaansluiting (eurostekker en zes ampère).

In de boomgaard
Daarnaast hebben we nog vijf kampeerplaatsen in en langs onze kleine boomgaard (ook met een elektriciteitsaansluiting). Vanuit deze kampeerplaatsen geniet u van het schitterende uitzicht over de omgeving van onze boerderij. U kijkt uit over het grasland en glooiende essen; kenmerken van ons zogenaamde coulissenlandschap. 
Op de Hoge Es zijn nog eens vier plaatsen die ook alle een prachtig uitzicht op het landschap bieden.

Kom onthaasten!
Op onze camping heerst een gezellige en gemoedelijke sfeer; een ideale plek om te onthaasten. Onderling contact tussen de kampeerders is veelal snel gemaakt. Op deze wijze wordt soms op een ongedwongen wijze (gezamenlijk) iets ondernomen (bijvoorbeeld een spelletje Jeu de boules). 
Bent u wat meer op uw privacy gesteld, dan is een kampeerplek bij de boomgaard misschien iets voor u. Vanuit deze kampeerplek kunt in alle rust genieten van het prachtige uitzicht.

Uitstekend sanitair
Op onze camping zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig. Er zijn drie ruime douches, waarvan een verwarmd met wastafel en warm water Daarnaast zijn er vier toiletten. Er is voldoende ruimte om bijvoorbeeld af te wassen. Verder is een centrifuge aanwezig en is gebruik van een wasautomaat, na overleg, mogelijk. Om uw chemisch toilet te kunnen legen is een speciaal daarvoor bestemde stortbak aanwezig. Alle sanitaire ruimtes zijn verwarmd.

Voor iedereen
Ook aan de kinderen is gedacht. Op het kampeerterrein is een royale zandbak. Verder zijn er nog wat kleine speeltoestellen, zoals een glijbaan, een trampoline en een schommel. Daarnaast hebben we een jeu de boulesbaan op het terrein. Bij slecht of minder goed weer, kunt u terecht op de gezellige deel ('daele'), onze binnenaccommodatie. Daar staan onder meer een tafeltennistafel en een sjoelbak. Ook liggen daar diverse boeken en tijdschriften en kunt u er darten. Een informatiebord met foldermateriaal is aanwezig. Op onze camping kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Uw huisdier is welkom, maar liever wel aangelijnd.

Omgeving
Vanuit boerderij ‘t Lankhof kunt u prachtige wandelingen, fiets- of autotochten maken. Bijvoorbeeld naar het boekenstadje Bredevoort, het nabijgelegen recreatiegebied ‘Slingeplas’ of natuurgebied ‘t Goor’. Op zo'n drie kilometer van onze boerderij ligt het dorp Aalten waar u bijvoorbeeld gezellig kunt gaan winkelen of op een terrasje kunt gaan zitten. Dit zijn maar een paar suggesties van de recreatiemogelijkheden in de omgeving. 

Meer tips over evenementen en activiteiten in de Achterhoek? Kijk dan op de pagina omgeving of evenementen

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR)VVV Aalten en Vereniging van Logies Verstrekkende bedrijven (LVB) Aalten.

Onze camping is geopend van 15 maart tot 1 november. De tarieven vindt u hier.

Plattegrond van de camping

plattegrond van de camping